Спират водата в Панчарево, Кремиковци, Долни Богров, Елин Пелин и Герман

OFFNews 12 май 2022 в 05:09 1061 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 12 май.

Във връзка с ремонт на стратегически водопровод до езерото в кв. „Ботунец“ няма да имат вода от 10 до 22 ч живеещите в района на:

- община Панчарево - дирекция "Жандармерия" София, фирма „Хидрострой“, стопанство Враня, затвор Казичене;

- община Кремиковци - м. Хан Богров, МВР – школа;

- с. Долни Богров и община Елин Пелин - м. Гара Мусачево, голф игрище - с. Равно поле.

Със слабо налягане ще са в кв. „Ботунец“, с. Горни Богров, промишлена зона Яна.

Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на следните адреси: с. Горни Богров – на площада; кв. „Ботунец“ - ул. „Зорница“ до бл.8.

Днес няма да има вода и в село Герман заради монтаж на пожарен хидрант по ул. „Божур“. Тя ще бъде спряна от 9:30 до 19 ч на живеещите в района между ул. „Патриарх Герман“, ул. „Дружба“, ул. „Шипка“, ул. „Занаятчийска“, ул. „Хан Аспарух“ и ул. „Смреката“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. „Дружба“ с ул. „Шипка“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят текущите теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен SMS.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки