Ревизоро: Скандалът с апартаментите е битов. Нормално е политиците да купуват

OFFNews 30 март 2019 в 10:46 6855 7

Нека разделим закона и морала. Не че законът е неморален, но когато нямаш нарушения се опитваш да вкараш допълнителни категории, само и само някой, който не ти е симпатичен - да го очерниш, е зле. Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" Емил Димитров-Ревизоро, депутат от ПГ на "Обединени патриоти" като коментар по темата с апартаментите на властта.

"Тук досега не съм видял нито един документ, за да кажа този е виновен, този не е виновен. Плюс това не съм аз компетентният, има институции." По думите му целият скандал с апартаментите ще се окаже битов.

„Има една жена, чиито амбиции се простират в посока анализ, омраза, отмъщение“, каза Димитров. „Говорите за собственички на „Артекс“ ли?, попита го водещият Георги Любенов. „Говоря за една жена“, лаконично отвърна Ревизоро. „Косвено тя нанася щети на най-близките си хора. Тя на най-близките си хора им вмени желанието да си отмъщават“, допълни той.

„Съпругите на магистратите трябва да си подпират приятелките мъдро. Защото именно приятелките понякога правят големи глупости“, така отвърна той на въпрос на водещия на БНТ за скандално ниската цена на апартамента на съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов.

Емил Димитров коментира и скандала с апартаментите на властта. „Нормално е човек да си вземе апартамент. Ето Цецка Цачева. Тя вече 10-11 години живее в София. Не е ли нормално да се замисли да си купи апартамент, а не да живее под наем. Ами утре няма да е министър, после какво? Да се изнесе да живее в палатка или фургон? Същото е и с Вежди Рашидов. Нормално е човек на неговата възраст да иска да има жилище“, заяви той.

Депутатът разкри: „Не съм купувал апартамент от 1989 г. това не е хубаво, но така се случи. Живея а апартамента на родителите ми. Всичките пари, които изкарвам ги наливам в една къща в едно село, за да могат децата ми да живеят добре. Прецених, че ми е твърде скъпо да дам всичките си пари за малък апартамент в София“, категоричен бе Ревизоро. Той бе категоричен, че Цветан Цветанов е имал голяма роля в парламента и на заместничката му Дариткова ще й бъде по-трудно, но всички ще й помагат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

7

поп Дръвчо

31.03 2019 в 05:27

Абе, какво си е купил Ревизоро дето е на път да излезе в медиите?

20699

5

Новак

30.03 2019 в 14:54

Да е..ба и наглеците! Тетка трябвало да си купи апартамент ! Нека урунгела да си направи частна фирма да дава правни консултации и ако има глупаци, които да и плащат нека си купи цял жилищен квартал.
Тези тотално заживяха в друг свят! Наглостта им вече няма граници. Сигурни са, че пак ще спечелят защото манипулират изборите, но всичко се връща - по един или друг начин. В такива прокълнати домове нищо добро не се случва.

17156

4

aviatora

30.03 2019 в 14:47

Теб отдавна са те купили бе палячо...мирише ти устичката чак

6774

2

ЛАФЪРДИЕВ

30.03 2019 в 12:22

Битов бил скандала!!! Ти да видиш!!!
Ама що тогава БЪРНИ РЪБАЛА не уреди тез битовизми в преходните и заключителните разпоредби на законите, дето 44-тио парламент кове.. Едно - "битовите проблеми по приеманите от нас закони НЕ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ДУПЕТАТИТЕ ОТ 44-тия парламент. Важат за СЛЕДВАЩИТЕ парламенти.."
Та да не отваряме сега закона за отнемане на имуществото и корупцията.. Щото още от РИМСКОТО ПРАВО нарушаването на законите е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..

17439

1

мнение от IP

30.03 2019 в 12:17

Да си купят и десет апартамента, ако искат, но на ПАЗАРНИ цени с доказани доходи. Какво се прави Ревизори на ударен?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки