Пожарникари и полицаи спасиха живота на жена, открита в безпомощно състояние

OFFNews 12 юли 2023 в 11:27 1109 1

Домът на спасената жена

Снимка МВР/Пресцентър

Домът на спасената жена

Пожарникари, полицаи и медици спасиха живота на жена, открита в безпомощно състояние в дома си в Хасково, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

На 10 юли около 21 ч. съседи подали сигнал, че не са виждали жената от няколко дни. Те били много обезпокоени, защото тя живеела сама. Веднага били насочени служители на районното управление и огнеборци. Пристигнал и медицински екип.

На място те установили, че вратата на апартамента е заключена, но при огледа забелязали отворен прозорец. За да не се разбива вратата, двамата пожарникари – инспектор Веселин Бекяров и младши експерт Георги Мечков, решили да използват автостълбата.

Така те успели да проникнат в апартамента, в който открили жената да лежи на земята в безпомощно състояние.

Заедно с полицаите спасителите пренесли пострадалата до линейката. Тя е приета в болницата в Хасково, където по данни на медиците е стабилизирана, но все още има риск за живота й.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

1

6екеr4о

12.07 2023 в 11:55

Браво!

Преди години живеехме на 14-я етаж и апартамент до нас се запали. Пожарникарите качиха цялото си оборудване по стълбите, без да ползват асансьор, като донесоха и двуметров лост.

Като пиша, настръхвам - за да не разбиват входната врата на апартамента един огромен мъжага мина по перваза на прозореца и влезе през балкона, точно както е разказано по-горе, респект!!!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки