Нови промени в движението от утре

OFFNews 14 юни 2016 в 07:18 3850 0

Нови промени в движението в София влизат в сила от утре. Причината е изграждането на пътен надлез на „Филиповско шосе“.  

До Нова година автобусните, обслужващи линия №42, ще се движат по следния маршрут :
- в посока ж.к Люлин 8 по ул. „София“ наляво през кв. „Филиповци“ по ул. „Суходолски път“, ул. „3-ти март“, надлез „Филиповци“, ул. „Филиповско шосе“ и надясно по бул. „Добринова скала“ по маршрута.
- в посока Банкя от бул. „Захари Стоянов“ наляво по бул. „Добринова скала“, ул. „Филиповско шосе“ , надлез „Филиповци“, ул. „3-ти март“, ул. „Суходолски път“ и по ул. „София“ по маршрута си .

Автобусите, обслужващи линия №81 в посока гара Обеля ще се движат по ул. „3-ти март“ направо през надлез „Филиповци“ , „Филиповско шосе“ и наляво по бул. „Добринова скала“ и по маршрута си двупосочно. 

Автобусите, обслужващи линия 111 в посока ж.к „Младост 1" от бул. „Захарий Стоянов“ надясно по бул. „Добринова сакла“ , наляво по бул.“Царица Йоана“ до Околовръстен път, наляво по Околовръстен път и по маршрута двупосочно.

Променят се името и местата на двупосочната спирка „ул. „Филиповско шосе“ за автобусни линии 42 и 81. Спирките се преименуват на „Пътен възел Филиповци“. Спирката в посока „Филиповци“ се измества 100 метра напред към надлеза, а в посока ж.к. „Люлин“ се измества 40 метра назад на надлеза.
Временната спирка „Бл. 350 ж.к Люлин 3“ на бул. „Царица Йоана" отива на 40 метра след ул. „Добринова скала“ в посока Околовръстен път и придобива статут на спирка на автобусна линия 111 .Възстановява се двупосочната спирка „Околовръстен път“ на автобусни линии 42 и 81 на ул. „3-ти март“ в кв. „Филиповци“. 

На Околовръстен път в участъка на надлез „Филиповци“ се разкриват двупосочни спирки за автобусна линия 111. 

Снимки на филм променят паркирането

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите обслужващи снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент”, както следва:
- от 19.00 часа на днес до 20.00 часа утре и от 19.00 часа на 17 юни до 20.00 часа на 18 юни на:
- алеята под моста на бул. „Сливница“ при Западен парк;
- ул. „Билянини извори“ между сградата на район „Илинден“ и бл.120.
От 7.00 до 19.00 часа на 19 юни на:
- ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и пл. „Св. Александър Невски”, северната част;
- ул. „Московска” между бул. „Васил Левски” и ул. „Дунав”;
- източната дъга на пл. „Св. Ал. Невски“ между ул. „Дунав“ и ул. „Оборище“.
Забранява се и влизането на пътни превозни средства както следва

От 7.00 до 20.00 часа на 15 и 18 юни по алеята под моста на бул. „Сливница“ при Западен парк; 
За един час в интервала от 12.00 до 19.00 часа на 16 юни с изключение на автобусите от линии № 122 и № 123 на мостовото съоръжение между бул. „Св. Кл. Охридски“ и кръговото кръстовище при София ринг мол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки