Milde: Елегантност и Качество, Отличени с Наградата "Qudal"

OFFNews 19 април 2024 в 10:00 14453 0

Милде

В началото на годината, Milde направи грандиозна стъпка в своята история, спечелвайки престижната награда "Qudal" за най-добро абсолютно качество в категорията тоалетна хартия на българския пазар. Този успех не е просто отличие; това е свидетелство за стремежа на марката към изключителност във всеки аспект.

В програмата за сертифициране QUDAL - QUality meDAL, ICERTIAS дава възможност на потребителите да търсят продукти и услуги, които надхвърлят техните очаквания. Целта е да се създаде култура, в която производителите ще се стремят към максимално качество, а потребителите при всяка покупка ще търсят най-доброто.

ICERTIAS проведе задълбочено изследване, давайки възможност на потребителите да споделят своите предпочитания без предварително зададени рамки. Именно директният глас на потребителите направи Milde носител на това престижно постижение. Смело може да се каже, че Milde със сигурност надхвърля очакванията на потребителите.

Milde е не просто тоалетна хартия, тя е символ на изисканост и грижа. Създадена от 100% висококачествена целулоза - Milde е марка, която се отличава с перфектна комбинация от здравина и мекота, гарантираща отлична абсорбция. Със своята иновативност, тя предлага изисканост и стил, съчетани с женственост и красота. Елегантна и премиум, Milde е изборът за взискателния клиент, който цени безкомпромисното качество и първокласните характеристики на продукта. Нейните изтънчени дълготрайни аромати придават завършеност на всеки детайл, правейки я идеалния избор за тези, които търсят нещо повече от обикновена тоалетна хартия.

Портфолиото на Milde е разнообразно и внимателно подбрано, включващо серии, които отговарят на различни настроения и предпочитания. Всеки продукт е създаден с внимание към детайла, отразявайки усета за качество и изисканост, които Milde олицетворява.

Този успех е резултат от усърдието, страстта и вниманието към детайлите, които екипът на Милде влага в продуктите си. Това е марка, която вярва в качеството без компромиси и стремежа към съвършенство във всичко, което предлага. Изборът на потребителите е най-важният показател за подобни успехи и факта, че тази награда е спечелена с директен вот, само подкрепя това твърдение.

В заключение, Milde не е просто марка; тя е изборът за тези, които ценят качеството, елегантността и изискаността в ежедневието си. С Milde, всеки ден се превръща в специално преживяване, покана към изтънчените удоволствия на живота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки