Ласки България ЕООД – Лидер на пазара в продажбата на специализирана комунална техника

OFFNews 02 май 2022 в 10:30 2097 0

Ласки стартира своята дейност през 2010 година и вече 12 години е сред водещи фирми на пазара в България в продажбата на професионална комунална техника. Фирмата е ексклузивен представител за страната на световно известната чешка компания LASKI s.r.o., която има над 25 години опит в производството на професионална комунална техника, специализирана в четири основни категории: дробилки за клони, листосъбирачи, пънорезачи и каналокопатели, а също така специализира в продажби на двигатели на известни марки като Kohler и Lombardini. В периода 2020-2021 година усилията на LASKI s.r.o. бяха насочени към екологични разработки за бъдещето на комуналната техника. Бяха произведени изцяло електрически машини, които от месец юни 2021 година вече са на пазара и могат да бъдат закупени.

Компанията изнася своите машини в над 50 страни по света, като Австралия, Чили, Индия, Русия, САЩ, но най-големият пазарен дял заемат държавите от Европейския съюз. Ласки България, като част от групата на LASKI s.r.o., ежегодно участва в най-големите изложения за селскостопанска и градинска техника навсякъде по света. Компанията е доставила техника в над 55 български общини и участва в редица обществени поръчки, споделя ръководството пред списанието. Доставя техника на едни от най-големите български компании като: ЧЕЗ, Енерго-Про, Агрополихим, Девня Цимент, Лукойл, Автомагистрали, Горски и ловни стопанства и много други. Компанията е изградила мрежа от дилъри и сервизи в 6 големи града на територията на страната, също така поддържа и мобилен сервиз, обслужващ цялата страна. Индивидуален избор на машина, може да бъде направен онлайн или в обслужващите офиси.

Напълно безплатно може да направите консултация с нашите служители, за необходимостта от техниката от която се нуждаете, а също така и информация и съдействие при изготвяне на документация за участия по различни зелени програми за екология и опазване на околната среда. Все по-често компанията организира така наречените ‘‘Отворени дни‘‘, в които Ласки България провежда в различни градове най-често по покана на общини на територията на България. Провеждат се презентации, демонстрации и обучения, безопасност на труда при работа с различна комунална техника на производителя LASKI. Демонстрациите включват и обучение на персонал, поставяне на защитно облекло, защитни лични предпазни средства и поддръжка и сервизни интервали на техниката. По този начин компанията цели нагледно да покаже и демонстрира как работи техниката и какви са положителните аспекти за в бъдеще при закупуването на нашата професионална комунална техника.

Всяка една наша дробилка за дърва, листосъбирач, пънорезач или каналокопател може да намерите на нашият сайт www.laski.bg или в нашите офиси в страната.

Оставаме на ваше разположение и ще бъдем щастливи да съдействаме в избора на вашата професионална комунална техника!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!