Каракачанов: Росен Ангелов може да е бил в Чуждестранния легион, умело работи с оръжие

OFFNews 06 януари 2018 в 11:09 5256 3

Снимка бТВ

Има сведения, които предполагат, че Росен Ангелов - обвиненият за жестокото шесторно убийство в Нови Искър, е бил в Чуждестранния легион. Това заяви пред бТВ министър Красимир Каракачанов.

Според Каракачанов медийното отразяване на акцията по издирването му не помага на органите на реда. 

"Надяваме се скоро да го заловим", продължи министърът и добави, че Ангелов е "добре подготвен, издръжлив мъж, за когото не е проблем да прави дълги преходи".

"С един пистолет да убие толкова хора - това значи, че работи умело с оръжие", коментира Каракачанов.

Вчера стана ясно, че обвиненият за шестте убийства се издирва от МВР още от 2009 г. Той е пребивавал и без документи. Според министъра трябва да променим законодателството си, за да не може хора като него да са на свобода, докато се произнася присъдата им.

Пред телевизията той остро разкритикува подписката във Видин, Враца и Монтана, които искат да се присъединят към Румъния заради корупцията тук. Той определи действията на организаторите като "непатриотични" и заяви, че въпросът за това колко съседката ни е по-демократична и по-некорумпирана е "въпрос на спор".

Запитан заради дебатите около Истанбулската конвенция срещу домашното насилие, Красимир Каракачанов коментира, че то съществува, но „в един свят, който е заливан от чужда цивилизация, която иска да го унищожи”.

„За съжаление, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни ценности”, констатира Каракачанов, който сравни съвременна Европа с Римската империя. 

Според него в момента по-важно е да се помогне на 200-те хиляди „млади, грамотни семейства”, които не могат да имат деца, отколкото да се създава трети пол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

3

aviatora

06.01 2018 в 17:39

Той със сигурност не е по дебела свиня от теб бе корумпиран и червив, Свинячаранов.

17439

2

мнение от IP

06.01 2018 в 12:56

Аз се надявам това, че Каракачанов и Симеонов са министри да е последното дъно и да спрем да дълбаем.

6947

1

theprofet

06.01 2018 в 11:35

"Надяваме се скоро да го заловим"

а десет години м@дите ли чесаште?