Издирваният за клането в Нови Искър Росен Ангелов е открит мъртъв (обновена)

OFFNews 07 януари 2018 в 16:37 23436 13

Издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов се е самоубил.  Трупът на Ангелов е открит край Луково, а районът е отцепен. Тялото е открито във вила в района.

По първоначална информация той се е прострелял с пистолет със заглушител в главата.

В официално изявление на МВР, главният секретар Младен Маринов заяви, че към момента не се знае кога е настъпила смъртта на Ангелов.

„Планирахме широкомащабна операция в района, където имаше данни, че е живеело лицето Росен Ангелов. Блокирахме възможно по-голям район, за да може той да бъде притиснат и да не се придвижва свободно", заяви Маринов.

"В рамките на тази блокада извършвахме претърсване дом по дом в района, както и в цялата вилна зона на Луково. В операцията участваха сили на Българската армия, на МВР, на военна полиция. Около 14:00 ч. днес при поредното претърсване на изоставена къща, е намерено тялото на мъж, който по възраст и описание отговаря на издирваното лице. Държал е пистолет в ръката си. На пръв поглед се вижда, че е имал огнестрелна рана в слепоочието, към момента не можем да кажем кога е настъпила смъртта”, заяви Маринов, цитиран от БГНЕС.

Не е ясно и дали намереното оръжие е същото, с което е извършено шесторното убийство в Нови Искър, предаде БТА.

„Разследването по шесторното убийство продължава", каза още главният секретар на МВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6947

18

theprofet

08.01 2018 в 10:36

В офнюз вече рейтинг не трупа никой, а само му се отнема, по 100 точки при изтрит коментар. Рейтинг се трупа само в останалите сайтове, според правилата.

29216

17

Лопе де Вега

08.01 2018 в 08:41

Изи, добро утро. Не съм забелязал моя вот да влияе някак, но знам, че правилата се нарушават постоянно от самия Йончев. Няколко пъти го призовавам да ни обяви новите си правила, но всуе. Моят рейтинг НЕ Е замръзнал. Преди няколко дни ми отрязаха 1100 точки без обяснение, та има неква динамика.

Кокотен, ние НЕ СМЕ искали повече права от останалите, просто подчинявайки се на правилата и пишещи тук глупости отдавна, сме достигнали до това равнище.

Редно е най-сетне Йончев ясно да формулира новите си правила, за да няма недоразумения и оплаквания. щ......!

Поздрав!

29585

16

Izalina

07.01 2018 в 23:33

Като стана дума за правилник и рейтинги ... Лопе, твоят вот отразява ли се някъде? Щото независимо, че ползвам и до ден днешен само зелено палче, то не помага никому от месеци. На мен обаче ми влияят в разни посоки. Още не вдявам кога и кои. Виждам, че твоят рейтинг пък е замръзнал. Може би, г-н Йончев ще внесе яснота един ден, за да спрем да сме заподозрени в масово клане :)

Простете, неудачния ми хумор, уважаеми нови съфорумци. Правилникът е уж принципно положение с известни изключения, изглеждащи като бъг. Което не значи, че груб речник или обида не носят -100 автоматично.

По темата, ако Алфа Кентавърът визира и моя милост в многознаещите коментатори по действията на службите, нека обърне внимание, че слагам само хипотези. Развитието доказва единствено съмнението ми в свръхспособностите на Росен и "легионерския" му "опит", както смехотворната изява на дебелия министър. Мевере вече отсъства от терена, така че и то е неадекватно.
Връщам вниманието към първия си коментар тук. Мерси.

Мир вам. Дерзайте.

6145

15

kokoten

07.01 2018 в 23:22

....е,поне това ѝ е хубаво на системата,че всички имаме по един глас,а тия дето искат по-повече гласове са тези които купуват гласове и избори...срамно е да мисли човек,че с нечестни методи и начини може да управлява народа,а той си заслужава управниците...прост,тъп,но избран от народа управник...и шапка трябва да сваляте на професора от БСП,защото той нетърпеливо и съвсем щедро и безкористно каза истината за 80-те %,за разлика от останалите боклуци които говорят едно ,а в мислите си ви смятат за нещо много по-лошо от дебили....ха със здраве...

2550

14

alfakentavur

07.01 2018 в 20:50

Не, бе, това е ГЕНИАЛНО!
Искам нов изборен кодекс! И като ходим до урните аз примерно да имам +1000, а всичкото с незавършено основно образование -100.
И тогава. Тогава предвиждам такъв живот, че само си викам Дано!

11977

12

МБ

07.01 2018 в 20:33

Виктор, алфа, разбрахте за "машинката за минуси", нали! Беше и по зле, сега поне не пипат рейтинга, като нови тук ще си останете с по1000. Надявам се и привилегията с 10 (-) или(+) да бъде премахната.

11977

11

МБ

07.01 2018 в 20:21

коко10, ако ти беше на тяхно място, и ако го беше срещнал жив, дали би направил опит да го закопчееш? Ще кажеш ДА щото така правят в Ю ЕС ЕЙ екшъните и щото си повлиян от тях, но всеки един полицай направо би го застрелял без Стой, не мърдай, горе ръцете и другите таам дивотии от филмите. Щото не му идва наум да се прави на екпън-герой, а единствено му се иска да се прибере жив при семейството си.

Някои като теб са големи герои тук на клавиатурата!