Битият от охранители не иска обезщетение, а „такива хора да не работят такава работа“

OFFNews 31 януари 2017 в 07:36 12828 16

Битият от охранители не иска обезщетение, а „такива хора да не работят такава работа“

Битият от охранители мъж няма да търси парично обезщетение, но иска „такива хора да не работят такава работа“.

35-годишният Сергей Павлов разказа пред Нова тв, че в момента на побоя е бил дрогиран. Той се друса от 1996 година, има богато криминално минало с 144 регистрации в полицията.

Видеото с побоя беше разпространено в социалните мрежи. За инцидента Сергей разказва, че бил в заведението със свой приятел, с когото се хранили. "Седяхме на масата и ядяхме, но сме заспали. Дойдоха 4-5 човека и ни казаха да излезем", разказа той.

Двамата мъже излезли с таблите с храната, за да я изядат. Агресията от охранителите обаче била отключена, след като той казал на един от момчетата: „Нали се наядох, точка“. Сергей твърди, че не са обиждали охранителите и не са ги псували, а в нощта на инцидента е пушил само трева.

"Излизам преди 20 дни от затвора, социалните една стотинка не са ми дали. Не бих работил за 300 или 400 лв. Ако бях с 20 лв. сега, едни цигари да си взема, нещо за пиене, ето ти десет лв.", разказа битият. Той си спомня, че наркотиците започнал през 1996 г., но не посочва някакъв повод, който да го е тикнало към тях. „Много помня как съм почнал“, каза той. Сергей си спомня само, че започнал с трева, после минал на хероин.

Искало му се е да има друг живо. „Много ясно, много пъти. Жена нямам, деца също, майка и баща имам само“, разказа той. По думите му родителите му опитвали да му помогнат, но „нищо не става“.

Сергей е категоричен, че ще пусне жалба срещу охранителите. „Искам да се махнат, да не работят такова нещо. Такива хора не трябва да бъдат допускани да работят такава работа. Парични претенции нямам“, каза мъжът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

15

Victimized

31.01 2017 в 15:07

Медиите приемат тази стена прекалено метафорично, точно както творят политика. Не трябвало да градим прегради, трябвало да ги рушим. Напиши просто в гуглето, Mexico's border with Guadamala, за да разбереш какво значи лицемерие.
Многоуважавания до скоро от мен Др. Филипов и той политизира тази метафора

"Човек може да позагуби малко от вярата си в прогреса и неговите носители, ако се замисли, че преди 2300 г. китайците са строили стена, за да спрат варварите, а днес не само в Америка, ами и по цяла Европа пак се строят стени срещу варварите. Къде отиваме, може би? Или се връщаме?"

Истината е, че "цивилизования" свят е крайно лицемерен, понеже няма нищо цивилизовано в капитализма, няма нищо цивилизовано във войната, и докато има варвари, стените ще са необходимост. Понеже цивилизация означава група от хора които са постигнали нещо заедно, и се обединяват за да го опазят. Така е било и така ще бъде, проблема е когато цивилизацията реши да цивилизова останалия свят, без неговото желание

29585

14

Izalina

31.01 2017 в 14:42

ххах, Victimized, като намеси щатите, сетих се, че вчера доста се хилих на едно предположение, че дори и да дигнат стена между тях и Мексико, американците сами щели да си я разрушат до некой месец :)

А иначе на частния нещастник от материала твърде много внимание се отделя, факт е, че повечето охранителчета са изтъкани от анаболи, агресия, посредствен интелект и сравнително слаба подготовка за това, за което им плащат (доста често твърде скромно)

25665

13

Victimized

31.01 2017 в 13:54

Много малко хора тука разбират какво означава "войната с наркотиците". Това не е нещо което зависи от хората, да употребата им е личен избор и е нормално по-лабилните да стават зависими, и да не могат да се излекуват.
Обществена тайна е, че крек/кокаина в САЩ се разпространява от ЦРУ, въпреки всичките скалъпени документални филми за Ескобар, е ясно и на децата, че в началото бачка заедно с американското правителство, няма как да постигне такъв успех иначе. А когато го хващат в акцията участват, ЦРУ, американската армия, колумбийската полиция и КОНКУРЕНТНИТЕ КАРТЕЛИ, като това дори не се крие като информация, и след това те поемат контрола, като работят и до ден днешен.
Доставките на хероин към Европа се увеличиха след като САЩ демократизира Афганистан, каналите за прекарването му съществуват от времето на комунизма, и работят в пълно съдружие със социалисти и с демократи. Наркоманията продукт на социално инженерство и наркоманите са виновни единствено че са лабилни, ....

12678

12

ovgun

31.01 2017 в 13:26

Професоре, той Дутерте нещо я спря кампанията, защото неговите хора убили южнокорейски бизнесмен и изнудвали семейството му за откуп. Тъй че не се прехласвай по крайности. Освен това наркоманите ако не крадат, не пречат на никой и това си е техен избор. Не са като алкохолиците да се бият с повод и без, нито като кокаинистите, които имат пари и никой не ги закача. Наркоманите са си жертва на мафията. Ако им продават дрогата в аптеката ще са съвсем безобидни.

8972

10

Петър Николов

31.01 2017 в 12:11

На някой от Вас да му хрумва, че акцентът не е върху това какъв човек е потърпевшия, а как разни бабаити си позволят своеволия и беззаконие. Ама то какво да очакваме, след като и полицията са същите - не правят разлика между закоравял рецидивист и човек, допуснал грешка. И с двамата се отнасят като с боклуци. Освен това въпросът е принципен - откъде на къде охранители ще раздават присъди и правосъдие. Утре на някой от Вас ще му се случи нещо подобно, не защото е кофти човек, а защото е изпаднал в кофти ситуация. Тогава, като отнесете един бой или останете за 24 ч. в ареста, със всички екстри, които могат да ви поднесат, тогава, може би гледната тока ще се премести. Законът е равен за всички - успешни, неуспешни, директори, наркомани, безработни, собственици на бизнес и т.н. За мен това не е отделен случай, а поредния пример за т.нар. ни държавност.

12021

9

bls

31.01 2017 в 12:00

"Излизам преди 20 дни от затвора, социалните една стотинка не са ми дали. Не бих работил за 300 или 400 лв. Ако бях с 20 лв. сега, едни цигари да си взема, нещо за пиене, ето ти десет лв."

Ами аланкоолу ще спреш цигарите и алкохоал - ето ти едни 10 лв дето ще ги имаш за храна. Такива долни паразити ако бяхме преди време нямаше да оцелеят и да се превръщат в отпадъци по улиците. Нямало да работи за 300 или 400 лв - ами колко бе джънки! На баба ми пенсията е 250-280 лв и е 100 пъти по-пълноценен човек от теб и е дала 100 пъти повече на тая страна от теб - ти с какво си заслужил даже да ти предлагат такава работа. Скапан паразит - не бой, на бесилото на входа на града трябва да висиш! Горкичкия наркоман - все едно с пистолет в челото са го карали да продруса! Айде улево и другия път дано да няма кой да заснеме боя над тебе щото гарантирам, че няма да ти е последен!

13507

8

"Полицията е задържала кмета на котелското село Топузeво, Николай Попов, при опит да изнесе 24 кг. метаамфетамин през границата, съобщиха от Апелативна прокуратура Бургас."
Но, нали е от ГЕРБ и не е наркоман, не го бият охранители.

42249

7

Denis Rizanov

31.01 2017 в 10:50

Да помогнем на 35-годишният Сергей Павлов да преживее своята зависимост.
DMS на 1616 с текст: "Конска доза за сергей".
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша