Бимбалов за Панов: Точно такъв кандидат трябва да разбута блатото от безразличие

OFFNews 08 октомври 2021 в 14:20 3788 0

Снимка Фейсбук

Такъв кандидат за президент не сме имали. Но ще осъзнаем, че всъщност точно такъв кандидат трябва да разбута блатото от безразличие, което ни е обхванало, пише във Фейсбук публикация рекламистът Радослав Бимбалов по повод кандидатурата на председателя на Върховният касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

„Петъкът зъзнещо вали, а Фейсбук емиграцията, загърната в топлото одеяло на личното си спокойствие, обсъжда какво не харесва в Лозан Панов. Нека ви помогна. Не са очилата, прическата или необиграното му поведение пред камера. Това, което казва, е трудно за преглъщане“, каза още той.

По думите му той също се е изненадал от „лютата чушка, която се е оказал този най-голям български съдия“:

„Сепнах се от резкия начин, по който тръгна в медийните си изяви. Но след първоначалния шок осъзнах, че всъщност Лозан Панов прави единственото, което е правил винаги – не мисли за своя личен интерес, нито обслужва нечии чужди, партийни сметки. Просто вижда нещата такива, каквито са. През тези, странните очила“.

Според рекламиста когато става дума за президентската институция сме свикнали, че „президентът е парадна личност и държавна статуетка“, и че от него нищо не зависи.

„Да, Лозан Панов влезе остро в изборите. И няма никакво значение дали ще спечели тази поредна битка в живота си, защото той всъщност ще постигне нещо важно. Оттук нататък към действията на българския президент ще има много по-сериозни очаквания и изисквания. А това, приятели, е повече отколкото всеки един от нас може да направи, в одеялото си.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews