Баба Марта няма да е люта, най-топло ще е този уикенд

Offnews 01 март 2017 в 21:50 4046 1

Изглежда, че баба Марта тази година няма е люта. 

Най-слънчево и топло ще бъде утре и през празничния уикенд, когато ни чака много слънце и максимални температури между 16 и 18 градуса по Целзий.

В първото десетдневие на месеца максималните температури ще се движат в диапазона около 15 градуса, а след това се очаква слабо понижение. Минималните температури ще са в порядъка от 1 до 5 градуса. В периода са възможни превалявания, но няма да бъдат обилни.

От 9 до 18 март температурите ще бъдат сравнително високи - с максимални стойности между 10 и 14 градуса, а минимални - от минус 1 до 5 градуса. И в този период също се очакват валежи от дъжд, но отново няма да бъдат съществени.

След 18 март ни очаква застудяване, като още на 19-ти температурите ще паднат до 7 градуса през деня, а вечерта и рано сутринта ще са около минус 2 градуса. До 24 март максималните температури няма да превишават 9 градуса, а минималните ще бъдат около минус 1 градус. Времето ще бъде предимно облачно с очаквания за валежи.

В последната седмица на месеца температурите ще се покачат. През деня ще достигат 10-13 градуса, а вечер и рано сутрин ще варират от минус 1 до минус 5 градуса. 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков