7sport раздава iPhone12 и PS5 в чест на Еuro 2020

OFFNews 10 юни 2021 в 18:00 4058 0

Euro 2020 стартира този петък, а с него идва и шансът да грабнете една от наградите на 7sport. Българският сайт за спортни новини, анализи и прогнози организира специална промо игра, която ви дава шанс да спечелите PlayStation 5, iPhone 12 и още няколко страхотни материални награди. Подробностите и условията на играта ще намерите в сайта на 7Спорт на адрес: https://7sport.net/bonus-igri/.

Как да участвате?

Право на участие имат всички потребители, който са се регистрирали в сайта на 7Спорт. Трябва да имате навършени 18 години. Важно е да се отбележи, че имате право само на една регистрация. Опити за манипулация ще бъдат автоматично дисквалифицирани.

За да се борите за големите награди, вие ще трябва да харесате профилите на 7спорт в социалните мрежи – Facebook, Instagram и YouTube.

Втората стъпка е да намерите Фейсбук поста на 7спорт за играта и да тагнете поне трима приятели в коментар под него.

Последното условие е да поставите поне 30 коментара под новинарски статии или прогнози в сайта на 7Спорт. Това начинание няма да ви затрудни, тъй като спортните журналисти от семейството на 7Спорт ви осигуряват непрекъснат достъп до най-актуалните новини за футбол, баскетбол, волейбол, олимпийски спортове и т.н. 24 часа в денонощието.

Всичко това, трябва да се случи в дните между 11-ти юни и 11-ти юли, или по-точно – докато тече Европейското първенство по футбол.

Какво мога да спечеля?

Дойде и най-приятната част, в която ще си поговорим за наградите. Естествено, вниманието на повечето потребители е насочено към iPhone 12. Последното поколение телефони на Apple предлагат А14 Bionic чип – най-бързия в света, XDR OLED дисплей, керамичен корпус с алуминиева водоустойчива рамка.

Втората награда не е много по-малка – Плейстейшън 5 и бонус играта FIFA 21. 5-тото поколение на гейминг конзолата е тотален хит и никак не е случайно, че Sony дълго време не успя да задоволи търсенето, превръщайки своя продукт в най-желания подарък за дългите дни от карантината. Играта FIFA пък е позната на всички фенове на футбола.

Третата награда също не е за изпускане – Плейстейшън 4-ка и играта FIFA 20. Тази конзола все още поддържа всички модерни заглавия и скоро няма да изчезне от магазините, тъй като ви дава възможност за ултра качествен гейминг, без да се налага инвестиция от десетки хиляди левове. Миналогодишната версия на играта може да ви осигури множество приятни емоции. Всъщност, играта е доста близка до версията от тази година, ако решите да я играете в офлайн режим.

4-та по големина, но може би най-предпочитана от по-зрелите фенове награда е официалната топка на ЕВРО 2020 и по-точно 10 такива. Adidas Uniforia Pro е най-добрата топка, създавана някога. Може да се използва както на естествени, така и на изкуствени игрища. Може издържи стотици квартални дербита, предоставяйки ви шанса да се докоснете до условията, с който разполагат и звездите от Европейското. Най-хубавото е, че от 7спорт подаряват цели 10 такива, което дава добър шанс за успех на приятелите ви от аматьорския тим.

Следете внимателно страницата на 7спорт във Фейсбук, където ще бъдат изтеглени победителите. Ако не се свържете с организаторите на играта до 48 часа след тегленето, вашата награда ще се счита за непотърсена и ще отиде в ръцете на друг.

Пълните правила и условия са публикувани в сайта на 7sport.net.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!