Спечели смартфон и таблет в новата игра на OFFNews за Мондиала

OFFNews 12 юни 2014 в 12:40 6863 6

Днес стартираме новата ни игра, посветена на Световното първенство по футбол - "Нация от експерти". Решихме да я кръстим така, тъй като никой не разбира от футбол повече от българина. А какво по добро време за футболен коментар и мнение от това на Световното първенство?

За най-изявлените експерти сме подготвили и страхотни награди, осигурени от Мтел:

4 броя смартфон Sony Xperia M

1 брой таблет Sony Xperia Tablet Z

Правилата са прости: Записвате видео на себе си (а може и с приятел) на което правите коментар или анализ на футболен двубой. За съдията, роднините му, треньора и вратаря. Всичко, което ви интересува и трябва да бъде казано. Клипчето качвате в OFFTube в категория "Нация от експерти". Ограничение на качените клипове няма!

Победителите ще бъдат определяни по това, кой клип е най-гледан за това е важно да споделите вашето експертно мнение с приятели.

Смартфоните ще бъдат раздадени по следния ред: 1 брой след края на груповата фаза, 1 брой след 1/8 финала, 1 брой след 1/4 финала и 1 брой след 1/2 финала.

Победителят с голямата награда Sony Xperia Tablet Z ще бъде обявен след финала на Мондиал 2014.

Всеки от победителите ще получи съобщение на пощата си, с която се е регистрирал в OFFTube как да получи наградата си, а потребителското му име ще бъде публикувано тук и във Фейсбук страницата на OFFNews.

Специално за нас нашият приятел Самуил Петканов от Не!Новините реши първи да запише себе си как коментира Световното. Понеже бързата работа, срам за майстора само ще го покажем, но няма да участва за награда:

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови