Слави Бинев не иска да оглави нова комисия в парламента

Ивайло Анев 10 декември 2014 в 12:19 5055 3

Снимка Сергей Антонов

Слави Бинев

Слави Бинев няма да оглави парламентарната комисия за младежта и спорта, както и никоя друга. Това стана ясно от изявление на депутата. 

Така той опроверга слуховете, че му се търси друг ръководен пост в парламента, след като доброволно се отказа от председателското място в комисията за култура и медии. Това се случи след серия от протести срещу това назначение.

Дали ще стане редови член на някоя парламентарна комисия, той ще реши следващата седмица, но подчерта, че ще се концентрира върху европейските фондове.

„Проблемите в България са прекалено големи. Опитах се да ги реша радикално и срещнах сериозен отпор, всяка една революция е нещо много сложно и изисква жертва. Знам само едно, че съм дал тон за песен вече, което означава, че проблемите ще бъдат решени“, коментира той.

Според Слави Бинев явно в България трябват "меки, спокойни и удобни хора", какъвто той не е.

„Аз съм ръбат и се опитвам да реша проблемите, а явно хората не искат да се решат. Мен трябва да ме използват само когато трябва нещо да се промени“, посочи той.

Бинев допълни, че творците, които протестираха срещу неговото назначение, са били използвани като  "живи кукли" от политически и икономически интереси.

Патриотът допълни, че проблемите в медиите у нас идват от там, че се използват като адвокати за едни и прокурори за други.

Колегите на Слави Бинев от ПФ, който днес има рожден ден, са му пожелали за празника да „порасне голям“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!