Сидеров и Каракачанов си мериха комплексите

Лидерът на ВМРО си каза мерките - 185 см висок, тежи 124 кг.

Нели Чолашка 08 април 2015 в 15:31 6452 2

Красимир Каракачанов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, в момента депутат от Патриотичния фронт, за пореден път се нападаха лично от парламентарната трибуна.

Повод за този сблъсък стана обсъждането на споразумението с НАТО за поддържане на гарнизон и свързочен батальон, което трябва да се гласува от Народното събрание.

Сидеров пак повтори тезата си, че разполагането на база на НАТО в този момент е много опасно за България и може да ни вкара във война.

Той първи нападна Каракачанов, който в началото на дебата обяви, че се спекулира с темата непрекъснато.

"Каракачанов, когато полагаше клетва като агент на ДС, положи ли клетва пред Съветския съюз. Вероятно на Съветския съюз и на Варшавския договор се е клел агент Иван. Но аз няма да се занимавам със заяждания на дребно, защото това са заяждания, които говорят за изключителна комплексарщина", нападна Сидеров.

Каракачанов не му остана длъжен: "Аз нямам основание да съм комплексиран, аз съм 185 см висок и съм 124 кг. Ако бяха като него (Сидеров), наполовина ръст, можеше да съм комплексиран.

Той нападна Сидеров и за това, че не е ходил в казармата заради диагноза 10 диоптъра късогледство.

"Колеги, моля не влизайте в лични характеристики - ръстови, килограмови и т.н.", призова председателката на парламента Цецка Цачева.

Дебатът около разполагането на нова база на НАТО ще продължи и утре, защото днес не стигна времето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!