Прокопиев пред OFFNews: Единственият скандал е проникването в чужда поща

OFFNews 14 май 2014 в 19:03 24481 43

Единственият истински скандал, който виждам, е проникването в чужда електронна поща. Този, който го е направил, е извършил престъпление. Това е скандалното и недопустимото. Както се вижда и от съдържанието на публикувания и-мейл, в него няма нищо лично, обидно или скандално.

Това коментира пред OFFNews.bg издателят Иво Прокопиев по повод публикувания от сайта Blitz.bg имейл до главните редактори и други ръководни кадри на изданията на "Икономедиа".

Напълно нормално е по значими теми да се водят подобни вътрешни обсъждания. Подчертавам, това е само част от по-голяма вътрешна дискусия. Във всяка медиа се води такъв обмен на мнения и факти, каза Прокопиев.

Споделил съм личното си мнение какво мисля за показната акция с отнемането на лицензите на ЕРП преди изборите - че това ще доведе до хаос в икономиката и разходи за данъкоплатците и стоя зад него. Истеричната политическа реакция показва всъщност, че не журналистите в "Капитал" и "Дневник", а управляващите политици има от какво да се притесняват, коментира още Иво Прокопиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!