Ирена Кръстева в подписка на комунисти в ЦИК, Огнян Донев - на националисти

OFFNews 15 април 2014 в 13:17 9873 3

Името и ЕГН-то на бизнесмена и председател на КРИБ Огнян Донев са включени в подписката на Българска национално патриотична партия, показа справка в сайта на ЦИК.

Ирена Кръстева – издателят на вестниците „Телеграф“, „Монитор“ и „Политика“, също е сред популярните имена в подписките за регистрация на партии и коалиции за предстоящите евроизбори. Името й фигурира в подписката за регистрация на Съюза на комунистите в България.

В същата подписка са попаднали и социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.

Любопитен детайл е и присъствието на Йордан Бонев – съдружникът на Бисер Миланов Петното в подписките. Данните му са в подписката на партия „Зелените“. 

Лично пред мен се подписа, говорихме почти половин час, дори после съобщих във Фейсбук, че Йордан Бонев се е подписал в подкрепа на „Зелените“ - това каза пред OFFNews.bg Антони де ла Реа. Антони Де ла Реа е събирал подписи в подкрепа на партията.

Първата вълна отцепници от ГЕРБ – Емил Димитров (известен с прякора Емо Фаса) и бившият земеделски миминстър Мирослав Найденов пък са се подписали по два пъти в подписката за партията си БАСТА. Името на Димитров фигурира на 517 и 740 страница в нея, а на Найденов – на 33 и 740 стр.

Проблемите в подписките станаха явни вчера, когато стотици граждани се оплакаха, че са били "подписани" без тяхно знание в полза на различни партии.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!