35-годишен софиянец разпозна бин Аладин като свой нападател

OFFNews 11 ноември 2013 в 20:12 3562 0

Нападателят на Виктория наръгал и мъж по-рано тази година
Нападателят на Виктория наръгал и мъж по-рано тази година

"Беше една неделя, 27 май, бяхме с приятели, разхождахме се, беше към 02:00 след полунощ, седяхме пред ЦУМ на една пейка, oтидох до този денонощен магазин, в който всъщност Вики работи, но не можах да стигна до него. Той ме заговори на френски, аз не можах да го разбера и като се обърнах, започна директно да ме напада. Наръга ме 12 пъти." Това разказа пред БНТ Тихомир Владимиров, който твърди, че също е станал жертва на наръгалият 20-годишната Виктория Салахедин Бин Аладин.

"Абсолютно е той, разпознах го първо по снимката, която разпространиха от МВР. Като му видях погледа, и ме побиха тръпки", разказа  35-годишният мъж.

Тихомир показа в ефир и част от раните си, най-голямата от които е от дясно на врата му, до сънната артерия, а друга е на китката на лявата му ръка.

"Имам и четири пробождания в черния дроб, в белия дроб също", каза още той. "Веднага след нападението си вързах ризата на врата, много кръв течеше, а исках да я спра по някакъв начин. Дойде ми прилив на адреналин, бягах бързо, отидох на бул."Мария Луиза", започнах да викам за помощ. Моите приятели веднага дойдоха, повикаха линейка. Седях на земята, линейката дойде много бързо. Разбрах, че лекарите са се борили дълго за живота ми, тъй като съм изгубил над два литра кръв", разказа за нощта на инцидента Тихомир.

Четири месеца след нападението обаче разследването приключило без обвиняем.

Владимиров днес изрази притеснението си, че Салахедин Бин Аладин няма да получи присъдата, която заслужава и постави въпроса защо МВР крие за неговия случай и защо неговото нападение не е обвързано с това над Вики, също жертва на алжиреца.

"Това е криминален случай и не трябва да води до ескалация на напрежението над нелегалните имигранти, дошли в страната ни. Хората не трябва да бъдат агресивни към бежанците, а да бъдат по-толерантни, защото омразата поражда още омраза", призова той.

От 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови