Шинейд О`Конър: Време е да спра да пея Nothing Compares To You

OFFNews 16 март 2015 в 16:10 6454 2

Снимка Facebook

Шинейд О`Конър спира да изпълнява най-известната си песен Nothing Compares To You. 

"Мисля, че е време да спра да пея Nothing Compares To You. Първото нещо, на което съм научена като певица, е никога да не пея песни, които не ми пасват емоционално. След като я пея от 25 години, преди около девет месеца най-сетне изчерпах всичко, което можех да използвам, за да й придам емоция. Не искам публиката да бъде разочарована, да идва на местата, където пея, за да чуе песента, а в крайна сметка това да не се случва, затова искам да го знаете.

Ако аз трябваше да пея песента, само за да угодя на хората, то нямаше да върша работата си правилно, тъй като работата ми е свързана с емоция. Аз щях да лъжа, а вие щяхте да сте лъгани. С моята работа трябва да ви давам честност. Възпитана съм в честност. Аз не мога просто да правя нещо. Това не е част от моето виждане. Това е била и причината през годините да спра да пея и други мои песни",написа певицата в страницата си във Фейсбук.

Шинейд Мари Бернадет О’Конър е ирландска музикантка – изпълнителка, авторка на песни, китаристка.

Дебютният ѝ албум „Лъвът и кобрата“ е в челото на музикалните класации в Ирландия и Обединеното кралство.

Печели значителна международна известност, след като през 1990 г. изпява „Нищо не може да се сравни с теб“ (на английски: Nothing compares to you). Песента е написана и композирана от Принс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!