Робърт Уау издаде новия си клип (видео)

Калоян Константинов 06 април 2015 в 18:33 5744 2

Шведът, който пее на български, Робърт Уау, издаде своите нова песен и клип - "Защо не казваш нищо?"

Както обикновено музиката, вокалите и клипът са дело изцяло на Робърт и са издържани в неговия типично меланхоличен готик-рок стил.

"Новата песен се роди от спомените на човек, който е изчезнал, умрял или просто вече го няма, но все още присъства в мен, оставил е своя отпечатък. Може би най-ужасното чувство за един човек е да загубиш някой близък. Мисля, че всеки, който е преживял загубата на свой близък човек, могат да ме разберат с тази песен", коментира музикантът пред OFFNews.

"Заложих на акустиката с кухи китари и самият хор звучи по-черковно и погребално. В песента има градация и моето състояние става все по-тежко и по-тежко, защото не искам да разбера и да се примиря, че моят близък вече го няма. Самият клип е сниман на половина в едно много готино барче с ретро интериор - Sterling Club Sofia, а другата част от клипа, където копая, е сниман в Швеция.

"Защо не казваш нищо?" е последният клип преди пускането на албума ми. Сега предстои да запиша още 5-6 песни и да се пуска албум вече. Радвам се, че има хора, които подкрепят моята музика и се опитвам постоянно, колкото е възможно повече, да отговарям на всякакви въпроси и да съм достъпен до тези, които харесват това, което правя", завършва шведът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!