Роби Уилямс entertain-а хиляди на плажа в Бургас

Николаос Цитиридис 08 август 2015 в 10:40 14139 8

Снимка OFFNews

Над 15 000 души се събраха снощи за концерта на Роби Уилямс в Бургас. Британецът изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес. 

Концертът започна още в късния следобед с българската банда "Мастило" на основната сцена и Toy Letters на сцената "На Тъмно". 

Рехавото присъствие на публиката в началото на концерта изпълни с надежда най-верните фенове на Роби, че ще успеят да се доберат възможно най-близо до своя идол, но с идването на часа Х и залязването на слънцето хората на Централния плаж в Бургас се увеличиха в пъти за минути. 

Комбинацията от хубава музика, плаж, слънце и бира се оказа неочаквано добра. След "Мастило" и техните кафеви очи на сцената се качиха Milow, които за първи път посещават България, а по клишираната им реакция към родната публика в Бургас им е харесало. 

Millow са типични със своите лежерни песни, а за последно парче бяха избрали и хита, който ги направи известни. Това е Ayo Technology, което всъщност е кавър на рапъра 50 cent и Джъстин Тимбърлейк. 

След Milow на сцената се качи и британската машина за радио хитове Kwabs. Дори името му да ви звучи непознато, то песните му Walk, Fight For Love и Perfect Ruin са в топа на различни класации по света и за радост на феновете бяха изпълнени и на Spirit-a. 

Но няма Kwabs, няма Milow, нещата са ясни - всички чакаха Роби Уилямс, а другите банди се оказаха на правилното място и в правилното време. 

Чакането приключи - паузата между Kwabs и началото на Роби беше разбита с първите тонове на Let Me Entertain You. Британецът нямаше нужда да пее през по-голямата част от времето - публиката вършеше работата на певеца перфектно. 

Последваха Rock DJ и Come Undonе, а Роби съвсем безцеремонно заяви, че тази вечер "нашите задници са негови". И публиката изобщо не се дърпаше. 

Лошото момче на британската поп музика не остави дори за миг гласовете ни да починат. Следваха хит след хит. Road to Mandalay и She's the one, която беше и посветена на една българска фенка Сюзан - впоследствие се оказа Зори от Благоевград. 

Тя беше и късметлийката, която се оказа "в едно легло" с певеца. Леглото всъщност беше ТВ параван, зад който застанаха Зори и Роби. Певецът ѝ изпя на ухо Candy, а под "завивките" какво са правили нашенката и британецът остава тайна. 

Роби изпълни и няколко кавъра на Queen и Oasis. Публиката с цяло гърло изпя от начало до край рапсодията на Фреди Меркюри и компания.

Публиката чу и вечните Feel и Millennium. Преди биса Роби изпълни и Kids, което в оригинал се изпълнява от него и Кайли Миноуг.

За гранде финала Уилямс беше оставил най-хубавото. Певецът се сбогува с публиката с Angels, като отново нямаше голяма нужда да пее.

Всичко завърши с My Way и много усмивки. Естествено, британецът обеща да се върне и каза, че е съжалява, че не е идвал преди. Никой не му повярва, но всички тайно се надяваме да позволим на Роби да ни "забавлява" поне още един път.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!