Сидеров пак нахлу в НАТФИЗ, "Атака" тормози студенти и журналисти (видео и снимки)

Николаос Цитиридис 25 октомври 2015 в 22:16 54167 67

Снимка Сергей Антотнов

СИДЕРОВ ПАК НАХЛУ В НАТФИЗ

Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ тази вечер, депутати на "Атака" и екип на партийната телевизия "Алфа" тормозят студенти и журналисти.

Пред НАТФИЗ и към момента се събират десетки студенти, които на импровизиран протест скандират "Напуснете академията!".

В подкрепа на студентите пристигна и актьорът Валентин Танев.

Сидеров твърди, че търси в театрална академия човек, който преди няколко дни е ударил активисти на "Атака".

Екип на OFFNews първи пристигна на мястото. При вида на журналисти Волен Сидеров превключи на режим "резил". При нашето влизане в Натфиз, където атакистите седяха около лидера си, Сидеров се изправи и започна да размахва единственото нещо, което го спасява от арест - депутатската му карта. Чу името на нашия репортер и реши да тества знанията му по български и четене.

Около екипа на OFFNews се събраха няколко депутати и екип на "Алфа", които напористо снимаха и си упражняваха дикцията върху фамилия на нашия репортер.

Атакистите дори не приеха думите на великия български актьор Вальо Танев, който пристигна в академията да подкрепи студентите. 

Първоначално пристигналите полицаи не реагираха, но към момента са 20 служители на реда, които се опитват да изведат лидера на "Атака" от НАТФИЗ.

Обновена към 23 часа: Ректорът на Академията призова студентите да излязат пред сградата, за да може кордон от полиция да изкара Волен Сидеров. Половината пътно платно по "Раковска" вече е изпълнено от демонстранти. По неофициална информация вътрешния министър Бъчварова се очаква да пристигне на място. 

Обновена към 23:08 часа - Бъчварова е вече пред НАТФИЗ. На протеста пристигат още недоволни, които скандират "Дайте го на нас". 

Волен Сидеров бе замерян с боклуци, хвърлени от улицата. Полицията не успя да го изведе. Жена му, депутатката Деница Гаджева , бе изведена на сила. Полицията едва опази Сидеров от линч.

Обновена към 23:25 - Сидеров с патрулна кола бе изведен от района. 

Волен Сидеров получава задвратница: 

#ВземиТояDAMAGE

Posted by Георги Овчаров on Sunday, 25 October 2015



Вижте видео от случващото се в НАТФИЗ:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!