Един от убийците на работника от АМ "Струма" се предаде, издирват другите (видео)

OFFNews 27 юни 2015 в 13:56 8268 20

АМ "Струма".

Един от мъжете, които вчера пребиха до смърт 47-годишния Николай Чивиев на АМ "Струма" заради забележка, се е предал в полицията в Сандански, съобщи БГНЕС.

Останалите двама престъпници се издирват, като засега е известно името на един от заподозрените: Емил Чачев Първанов – Ембака.

Според свидетели Ембака не се е подчинил на координатора на строящата се отсечка и е навлязъл в нея. Последвалият скандал довел до смъртта на работника, съобщава bTV.

Ембака е стар познайник на полицията. През 2008 година той е основният заподозрян за убийството на Георги Вранчев- Вранчо. Тогава не са събрани събрани достатъчно доказателства.

През 2012 година е задържан за опит да проникне в двора на полицейското управление в Сандански и да открадне прибрани на склад контрабандни цигари. Дни по-късно отново е задържан - за домова кражба. Той завежда две дела срещу полицията – за незаконно задържане. След това се установява в Банкя и - за да заличи криминалното си минало - няколко пъти сменя фамилията си. Последната, Първанов, е тази на жена му.

Чивиев, който е работил във фирма "Агромах" на Лот 4 от АМ "Струма", издъхна вчера в болница от черепно-мозъчна травма в следствие на удар с камък по време на побоя, нанесен му от трима мъже на отсечката на магистралата между Сандански и ГКПП Кулата.

Причината за сбиването била, че кола Сеат се движела по затворения за ремонт участък на пътя. Работникът я спрял и направил забележка, заради което мъжете в колата го пребили.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!