Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън се мести в Тутракан

Николаос Цитиридис 15 януари 2016 в 14:55 22105 20

Тазгодишното провеждане на Джулай морнинг с БТР и Джон Лоутън ще се проведе в Тутракан на брега на р. Дунав. Това съобщи за OFFNews бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който ще бъде гост на събитието. 

За пръв път от 10 години БТР няма да пеят и свирят на Джулай морнинг на Камен бряг, докато при Джон Лоутън годините са 7. 

Събитието ще започне в 20 часа на 30 юни с много млади рок банди от района на града. Пред OFFNews Наско от БТР добави и че Васко Кръпката ще забие на празничния концерт. 

Разбира се, кулминацията ще е в ранните часове на 1 юли, когато изгрява слънцето и зазвучат първите тонове на легендарната песен на Uriah Heep - July Morning. 

"Днес го обявяваме официално всичко това. През последните години всичко беше в Каварна, но до момента нито БТР, нито Джон Лоутън са получили покана за участие на Камен бряг по случай Джулая. Кметът на Тутракан Димитър Стефанов беше така добър да ни покани, като аз дори тази година ще се опитам да изпея цяла песен на сцената", сподели кметълът Цонко Цонев.

Наско от БТР добави, че Каварна и Камен бряг ще му липсват, но е по-важно с кои хора празнуваш и каква подкрепа получаваш, а по думите на певеца в Тутракан всичко е на ниво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!