ITF започна разследване срещу Настасе

OFFNews 23 април 2017 в 12:41 2459 3

Румънската тенис легенда Илие Настасе е обект на разследване от страна на международната федерация заради поведението си по време на мача за Фед Къп между Румъния и Великобритания, както и заради думите по адрес на бъдещото дете на американката Серина Уилямс.

Настасе, който е капитан на Румъния, беше изгонен от корта по време на мача между Сорана Кърстя и Джоана Конта. Той първо обиди съдията, а след това наруга и британката, която се опита да каже нещо. Последва и словесна атака срещу капитанът на Великобритания Ан Киотавънг.

Той беше изгонен, а акредитацията му отнета. На излизане Настасе успя да си каже мнението за английската кореспондентка, която беше предала думите му зе бебето на Уилямс, че щяло да е с цвят "мляко с шоколад".

"Не сме дошли да ни обиждат", заяви Конта, която се разплака от думите на Настасе и след това дълго време мачът не можеше да бъде подновен.

Според румънката Кърстя обаче съперничката й е преиграла в ситуацията.

"Играла съм по цял свят и са ме наричали как ли не - идиотка, кучка, дърво. Никога не съм плакала и напускала корта. Това е непрофесионално", каза румънката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

3

Denis Rizanov

23.04 2017 в 13:08

Йончев, продължава да има проблем с публикуването на коментари. Ако това е знак, че определени хора не са добре дошли да изразяват мнението си тук, включително и моя скромна милост, то вземи и го отбележи в правилата на сайта. Да си знаем.
Или пък направи платена регистрация и превърни форумнта си част в "елитен клуб".

42249

2

Denis Rizanov

23.04 2017 в 13:05

Ма много нежна душа имал тоя мутант "джоана" бе. Чак се била разревала видиш ли. Ау-у-уууу каква нежна душица. Как ли и се отразяват мъжките хормони?

42249

1

Denis Rizanov

23.04 2017 в 13:05

Ма много нежна душа имал тоя мутант "джоана" бе. Чак се била разревала видиш ли. Ау-у-уууу каква нежна душица. Как ли и се отразяват мъжките хормони?