Олимпийски шампион вкара бронзовия медалист в леглото си

OFFNews 22 март 2017 в 22:28 3008 0

Олимпийският герой Никола Адамс (на горната снимката вляво) завъртя романс с бронзовия медалист, с когото тя сподели един подиум по време на Игрите в Лондон през 2012 година. Двете никога не са се срещали на ринга. Невероятна история с първата дама с олимпийска титла в бокса - спортът, който доскоро беше чисто мъжка територия.

В момента британката Адамс е в Сан Франциско и се подготвя за професионалния си дебют в Манчестър на 8 април. Двойният олимпийски шампион от Лондон и Рио призна, че е влюбена в Марлен Есперанца. На игрите в Лондон последната се окичи с бронзовия медал.

Двойката се познава доста преди това, но искрата пламва едва преди няколко месеца, когато момичетата се срещат на тренировъчен лагер. Адамс каза пред "Дейли Мейл": "Знаехме се, макар никога да не сме се срещали на ринга. Просто в един момент се заговорихме. Това беше".

"Перфектна връзка. Когато си боксьор, знаеш защо понякога действаш егоистично. Писнало ми е преди да ме питат: Защо ме игнорираш, защо си толкова тиха, защо не отидем на вечеря!", продължи Адамс, "Сега обаче партньорът ми знае какво е след тренировка. Искаш да мълчиш и да почиваш".

Адамс се кълне, че ще е най-големият фен на Есперанца тази седмица, когато последната прави професионален дебют, но в Невада. Двете спазват еднакъв режим и диета, защото са "петлета". 

Британката и американката се заклеват, че никога няма да се изправят на ринга една срещу друга. "Жребият винаги ни е разминавал при аматьорите. Сега няма да е фатално, ако пропуснем цял турнир. Правили сме спаринг, но нищо сериозно", категорична е Адамс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови