Блогърът Иво Божков в листите на "Нова република"

OFFNews 22 февруари 2017 в 09:38 5737 4

Общинският съветник и блогър Иво Божков, част от листите на Реформаторския блок на миналите кметски избори, ще влезе в кандидат-депутатската надпревара в листите на "Нова република".

Това обяви самият Божков във Фейсбук, където обясни защо се кандидатира.

Защо съм в листата на #НоваРепублика в 24-МИР София?

Защото водач на тази листа е Мартин Димитров, което само по себе си е достатъчна мотивация.

Защото в Нова Република са онези достойни биткаджии от Реформаторски блок, които не предадоха принципите си в името на властта и след убиването на съдебната реформа от ГЕРБ, ДПС и БСП застанаха зад правосъдният министър Христо Иванов, когато той достойно си подаде оставката.

Защото единственият начин да има значим общ фронт за истинска съдебна реформа е Нова Република да има повече депутати в 44-то Народно събрание.

Защото винаги заставам до достойните си съмишленици във важните битки.

Защото така почувствах че е достойно да направя.

Иво Божков бе активен участник в протестите срещу правителството на Пламен Орешарски. Неговите ежедневни живи включвания от протестите информираха хиляди хора всеки ден пред екраните. На кметските избори през 2015-та година се кандидатира за общински съветник от гражданската квота на Реформаторския блок. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12236

3

News

22.02 2017 в 13:21

Какво искаш да кажеш?! Че докато сме живи само кадрите на бившата БКП номенклатура и тяхният обслужващ персонал ще ни управляват?! Е, стига вече де! Душа не ни остана от тези наглеци!

11738

2

KumaLisa

22.02 2017 в 11:23

Какви листи, какви пет лева? Много ми е смешно като кажат "редят листи" ...! Абе те, ако изобщо прескочат бариерата, няма да водачите на листите си да вкарат, а седнали да редят списъци и за по-надолу.