Борисов със социология на всяко събитие: Обичат ме - не ме обичат

Лидерът на ГЕРБ нареди на кметовете си да не се правят на елит, а да си вдигат телефоните

Антония Чорева 22 януари 2017 в 13:30 7143 4

Днес ГЕРБ се събра на Национална среща, за да представи анализа, направен от председателя на предизборния си щаб Цветан Цветанов защо партията загуби изборите за президент с кандидат Цецка Цачева и какво ще предприеме за парламентарните избори напролет (анализът и програмата на партията как да спечели идващите избори може да прочетете тук). 

След анализа премиерът в оставка, но днес в качеството си на лидер на ГЕРБ Бойко Борисов държа 40 минути реч, в която основно обвини БСП, че са ги нападали много по време на предизборната кампания за президент, а ГЕРБ не са били готови за тяхното "коварство". Борисов изброи направеното от ГЕРБ и признанията за него от европейските институции и го сравни с направеното от БСП.

Ето основните акценти от речта му, почти изцяло насочена срещу лявата партия:

- След управлението на БСП - фалит...

- Заради ГЕРБ щели да спрат еврофондовете на БСП, като дойдат на власт. Защото винаги като са на власт, ги спират. А ние като дойдем и след 1 месец ги пускат - "Крадецът вика дръжте крадеца". 

- БСП никога не са били глупави, те се оказаха подли и безкомпромисни.

- "Като дойдем на власт, ще строим магистрали, няма да крадем" - цитира думите на лидера на БСП Корнелия Нинова Бойко Борисов и смеейки  се добави: "Какво са строили БСП - магистрала Люлин. Като заведоха медиите да я открият - 5 км път и планината. Никога няма да я забравя. 5 милиона евро на км - най-скъпият път. Като я видях, се чудех да я строя ли или паметник да й направя. Същото и с Цанков камък. Абе, ей, вие окрадохте милиарди, нямало да крадат." 

- „Платихме вересиите и на синьото правителство преди нас и на червеното преди нас. Кога се срина КТБ. Кога щяхме ние да дадем с Горанов да сринем банката“. 

- Борисов обясни, че си е поръчал "социология" на местата, на които ходи: Като отида на събитие и карам да гледат колко ми се радват и колко ме мразят. Засега, по думите на премиера в оставка, тя била положителна.

В края на речта си Борисов заръча на кметовете и представителите на ГЕРБ по градовете да внимават какво правят: Поведението на всеки един по места е поведение срещу цялата партия и се отразява в него - беше основното му послание. "Отнасяйте се и разговаряйте добре с хората, не се мислете за елит. Оплакват ми се хора, че с мен се свързват винаги по телефона, а с някои кметове и представители на ГЕРБ - не. Всеки ден трябва да сте сред хората". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

5

Нострадамус

22.01 2017 в 14:09

Първата задача на Борисов беше да купи с нашите пари и опростачи медиите, след което с помощта на продажните журналисти от 24 Лъжи, ПИК и др, започна да манипулира и опростачва народа. Това да купи социолозите беше за него лесно, като да каже някоя простотия в ЕС. И последваха вече големите неща : Закриване на "Южен поток" и АЕЦ, Далавери в митниците, закриване на болници и училища, и кражба от парите на Здравната каса. ОТКРАДНАТИ СА МИЛИАРДИ от бюджета, от обществени поръчки, от ИМИТАЦИЯ на саниране, от пътища и магистрали и от Европейското финансиране.


18551

4

Нострадамус

22.01 2017 в 14:08

ТЪП НАГЛЕЦ, АНДРЕШКО, БАЙ ГАНЬО В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ. ХОРА, НАПРАВЕТЕ ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОЯ ПОЛУГРАМОТЕН БАЙ ГАНЬО, ЗАЩОТО ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НАС ЩЕ НИ СЪДЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ВИЖДАМЕ, ЧЕ "ЦАРЯТ "Е ГОЛ , ПРОСТ, ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ, НО ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО !!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!