Татяна Дончева: Маргарита Попова е от библиотекарския кръг на ДС, ДПС я тикат за вицепремиер

OFFNews 16 януари 2017 в 08:34 15655 4

"В момента се задава мътна вода, която ще става все по-мътна", коментира лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева пред Нова телевизия по повод разместванията в политическите сред, които предстоят, след като новият президент Румен Радев встъпи в длъжност тази неделя.

Дончева коментира възможността Огнян Герджиков да е служебен премиер. Според нея това не е лош вариант, но е на мнение, че името му е излязло много рано, а това носи риска да бъде смазан на финалната права.

Относно предложението Маргарита Попова да стане вицепремиер и министър на правосъдието, Татяна Дончева коментира, че тя е кадър на библиотекарския кръг и хора от бившето Шесто управление - тъй наречените библиотекари, свързани с ДПС, които я тикат.

Тя заяви, че подозрението на Росен Плевнелиев, че България ще бъде оставена в зоната на влияние на Русия не е лишено от основание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11738

2

KumaLisa

16.01 2017 в 11:53

Няма да я забравя Дончева как тържествено си въртеше дебелия задник на първия ред на БСП в парламента, когато избраха Станишев за МП на тройната коалиция. Пълна отврат, дайте ми калашника! Но тук тя е права. Падението на Маргарита Попова с библиотекарския е страшно. Дори да става дума за заиграване с ДПС. Да си компрометираш дипломата от СУ с такава от библиотекарския...? Ако ме разбирате какво искам да кажа. Нямам думи.