15-годишен блудства с момиче и уби и изнасили възрастна жена

OFFNews 24 ноември 2015 в 10:35 6808 10

15-годишен за блудства с момиче и уби и изнасили възрастна жена

Окръжната прокуратура в Търговище води разследване за изнасилване и убийство на възрастна жена от град Попово и за блудство с малолетно момиче, съобщиха от прокуратурата във Варна. Заподозрян е 15-годишният А. Дж. Той задържан за срок до 72 часа и срещу него Окръжната прокуратура е повдигнала три обвинения – за изнасилването на 72-годишната жена, убийство по особено мъчителен начин и за блудството с 14-годишно момиче чрез употреба на сила. 

15-годишният младеж е задържан на 21 ноември 2015 г. след жалба на пострадалото момиче от село Гагово. Блудството било на улица в селото. По време на разследването се установява, че А.Дж. е извършителят и на изнасилването на 74-годишната жена от Попово, която е починала няколко часа след сексуалното насилие, вследствие на счупени ребра, от които е настъпило задушаване.

Досъдебното производство по този случай е било образувано на 20 април 2015 год. срещу неизвестен извършител. Жертвата е била с деменция и често се губела след напускане на дома си. Така 15-годишният А.Дж. среща 74-годишната жена между село Гагово, община Попово, и град Опака.

Днес Окръжната прокуратура ще внесе искане за определяне на постоянна мярка „Задържане под стража” спрямо 15-годишния А.Дж,, тъй като случаят е изключителен заради възрастта на обвиняемия и тежестта на извършените от него престъпления. Той не е осъждан, учил е до 7 клас и не работи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!