Земеделско знаме: Кремъл иска главата на Ненчев

OFFNews 27 април 2015 в 14:59 6592 5

В последния брой на в. "Земеделско знаме" е публикувана статия в подкрепа на военния министър Николай Ненчев. В нея се развива тезата, че министърът е под обстрела на Кремъл, защото отказва да се поддаде на руските интереси за влияние върху армията ни. Материалът е подписан от Даниела Таринска и Цветана Андреева.

Междувременно днес земеделци се събраха на протест в подкрепа на министъра, докато в президентството се провеждаше заседание на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС). 

Публикуваме пълния текст на статията. 

Задкулисни играчи и Кремъл искат главата на министъра на отбраната Ненчев

Неудобен е за мафия и корумпирани политици

Един мъж с политическо достойнство показва, че му пука за тази България, за армията ѝ и честта ѝ, но не му пука за крадливите схеми на окопалата се военна, мафиотска бюрокрация. Същата, която отдавна е изобретила едни схеми и се е съюзила с политическия октопод за да източва армия и държава. Няколко правителства са я оставяли необезпокоявана! Какво направи настоящият министър? Разруши паразитното живуркане на руското лоби, нареди проверки и удари по корупцията в дружествата, ВМА и складовете от където се източвало имуществото на армията. Прокуратурата беше принудена да се задейства! Със смяната на началника на военното разузнаване, беше сложен край на порочни практики, наследени от тоталитарното минало.Досиетата ще бъдат предадени, така както законът предвижда. Не очакваме това да се хареса – нито на остатъците от РЗС, нито на други „инженерни” партии, създадени през прехода за да прибират държавни пари. И най-вече, отстояването на националния интерес не се харесва в Кремъл! На фронта на идеологическата информационна война най-силната атака на Москва е насочена към военното министерство. В прословутите военни разходи на Русия е предвидена една специална част за информационна диверсия. В България тя концентрирано се разходва за дискредитиране на атлантическата ни обвързаност и министърът, който най-силно я защитава.

Това, което наблюдаваме в разследването на КТБ е абсолютно вярно и за стопанисването на армията ни: разкриването на престъпленията е трудно, защото всички, които са били на власт, в една или друга степен са вътре! Днес рубладжии и продажници обстрелват военния министър, но всъщност стрелят по обществения интерес, по националната сигурност и защитават кражбите и зависимостите от руската мафия и диктатура. Всички атаки са долнопробни изфабрикувани лъжи, и се разпространяват от медии, заради които свободата на словото през 2015 се срина до 106 място в света! Разпространяват клевети, злоба и черен ПР, защото собствениците им разбраха, че не могат да го купят, защото не се продава. Те ще продължават да го атакуват, но няма да го сломят, защото Ненчев няма задкулисен покровител, а има истински приятели по кауза, които го ценят.

На 4 май да подкрепим европейския и атлантически избор на България. Да застанем в подкрепа на действията на военния министър Ненчев, да защитим демокрацията и патриотизма въплътени в нова, силна програма за превъоръжаване на българската армия. Да покажем, че сме достойна нация ценяща свободата и смелите личности, да не позволяваме медиите на „Кой” , путинската пропаганда и хора със задкулисни политически договорки да съсипват малкото политическа почтеност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови