Истерия около билетите за Лудогорец. Започнаха продажби на черно в интернет

Деян Спасов 20 септември 2014 в 15:30 8166 4

Снимка: Веско Вълчев/Гонг

Малко над 18 хиляди пакетни билета за мачовете си от Шампионската лига продаде отборът на Лудогорец само за 3 часа след началото на продажбата.

Пакетният билет включва пропуск за мачовете на отбора срещу Реал Мадрид на 1 октомври, Базел на 22 октомври и Ливърпул на 26 ноември.

Първоначално за около 30 минути се изчерпаха билетите за сектор А и за ограничените места в сектор В (без блок 32 заради наказание на УЕФА).

Голяма част от сектор В пък бе разпределена предварително за притежателите на клубни карти на Лудогорец и различните фенклубове в България. Все пак достатъчно голяма бройка от ценните хартийки бе пусната в продажба, но веднага се изчерпа, въпреки привидно високите цени на билетите.

Същото се отнася и за талоните в сектор А, които са и най-скъпи. В момента се предлагат пропуски за сектори Б и Г, като интересът продължава и има голяма вероятност билетите и за двата най-големи сектора на Националния стадион да бъдат продадени, ако не до края на деня, то поне до 2-3 дни.

Истерията обаче има донякъде и своето разумно обяснение. Лудогорец със сигурност не получава такава подкрепа в мачовете за родната "А" група например, но все пак "орлите" са единственият български представител в Шампионската лига, а и в тазгодишните евротурнири като цяло. Това е шансът на българския фен да види големи отбори и на Националния стадион "Васил Левски". 

Това е шансът обаче и отново да блеснем с търговски умения и усет към далаверата. В интернет вече се появиха оферти за продажба на пакетни билети на черно и със завишени цени. 

Продават се двойно и тройно завишени пропуски за сектор Г за двубоите с Реал Мадрид и Базел, като дори в една от обявите се продават и 300 билета за 44-и блок в сектора, който в първия мач е предвиден само за гостите от Мадрид.

От 26 септември в продажба тръгват и единичните билети за мача с Реал (Мадрид), но само при условие, че има останали места на стадиона. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови