Роми пребиха двама старозагорци

OFFNews 19 юни 2014 в 10:48 5657 21

Роми пребиха двама старозагорци, докато чакат на светофар

Младежи от Стара Загора на 26 и 28 години пострадаха, след като бяха нападнати с щанги от двама роми, докато чакали с колата си на червен светофар в центъра на града.

Инцидентът е станал в 20:05 часа във вторник на кръстовището на ул. "Ген. Столетов" и ул. "Св. Отец Паисий". Сигналът за него е бил подаден във Второ РУП - Стара Загора.

След побоя пострадалите са били откарани в Спешния център където е установено, че 26-годишният мъж е със спукана подбедрица на ляв крак, а неговият спътник е с натъртване и комоцио. И двамата са без опасност за живота.

След побоя двамата нападатели избягали от мястото с автомобила си „Пежо 406”, но малко по-късно са били задържани от екип на Второ РУП – Стара Загора.

Според обясненията на пострадалите, докато чакали на червен светофар, били нападнати ненадейно. Нападателите - братята Данаил и Исус Данаилови, спрели колата си до тяхната, излезли с метални щанги и започнали да налагат младежите.

Единият от нападателите е криминално проявен и арестуван за кражби. Пострадалите обяснили, че малко преди инцидента изпреварили колата на ромите и им направили забележка, че карат по средата на пътя.

По случая е образувано досъдебно производство.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

     
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София