Ангел Найденов - военният министър, когото Мая Манолова разведе

OFFNews 27 май 2013 в 19:31 31007 16

Ангел Найденов

За военен министър Орешарски посочи Ангел Найденов – депутат от Коалиция за България в няколко последователни парламента и бивш областен управител на Хасково.

Роденият през 1958 година Найденов има военно образование. Той е завършил Висшето военноморско училище във Варна със специалност „Инженер-навигатор”. В 40-то Народно събрание той оглавяваше комисията по отбрана в парламента, а в следващия парламент беше неин член.

В биографията му е записано, че е специалист по проблемите на държавното управление, местното самоуправление, отбраната и националната сигурност.

През 2011 година заради авантюрата си с колежката от БСП Мая Манолова, се развежда със съпругата си Нина след близо 33 години брак. Двамата депутати не отричат, че освен в парламента са доста близки и в живота. Те не скриха връзката си от медиите, когато стана ясно за романса им. Мая Манолова, наричана още "червеното острие" и един от най-активните в последния парламент, също се разведе със съпруга си - Милен Манолов, който е митничар на ГПП “Гюешево”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!