ЧЕЗ спря тока на Атака и ТВ "Алфа", Сидеров откри заговор

OFFNews 28 април 2015 в 16:55 7788 17

ЧЕЗ спря едновременно електроподаването в централата на „Атака" и в телевизия „Алфа" вчера от 16 до 21 часа. Това съобщиха от пресцентъра на партията. В съседните сгради обаче имало ток.

Волен Сидеров заяви, че спирането на тока от ЧЕЗ само в редакцията на медията и в централата им за повече от 5 часа е насочено действие срещу „Атака".

„Ние говорим от доста време, че срещу телевизията ни има кампания, готвят се да я спират. Ето, виждаме как по този начин чрез спиране на електричеството беше прекратено излъчването на програмата ни за няколко часа. Бяха нанесени щети, техниката на медията пострада, а телевизията нямаше възможност да излъчва няколко часа", коментира Сидеров. 

Според него "има връзка между шефът на енергийната комисия, КВЕР и ЧЕЗ, които са под пряко влияние на Валери Симеонов и действията им са целенасочени срещу медията на АТАКА". Правителството, в което участва и Патриотичен фронт, също искат спирането на телевизията. 
„Негови представители няколко пъти казаха, че не е редно партия да има телевизия. Всичко това е отговор на въпроса защо във вчерашния ден за 5 часа ЧЕЗ изключи тока точно в партийната централа и телевизия АЛФА“, обяснява председателят на националистите. 

„Това е действие срещу мен, защото същият ден правителството организира митинг по време на Консултативния съвет при президента с призив да отида в Сибир. На този съвет управляващата седморна коалиция се е обединила около идеята да се изхарчат милиарди за закупуване на старо американско въоръжение за армията“, уточни Сидеров и заяви, че единствено АТАКА е против това.

"ЧЕЗ и правителството са в едно, защото, ако това правителството искаше да махне ЧЕЗ, щеше да му вземе лиценза, има основание. Те действат заедно и аз съм убеден, че тази провокация вчера, това спиране на тока е било съгласувано с правителствени представители“, заключва Волен Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!