"Тефтерите на Цветан Василев са по-опасни от тефтерите на Филип Златанов"

OFFNews 30 март 2015 в 19:10 6613 5

Снимка БГНЕС

Депутатът от БСП Георги Кадиев заяви, че "тефтерите" на банкера Цветан Василев са в пъти по-опасни от тефтерите на Филип Златанов.

Това написа Кадиев в профила си във Фейсбук по повод интервюто на банкера, в което той обясни, че е предоставил данни за високопоставени българи, както и доказателства към тях, на двама нотариуси от две различни държави.

Колкото и да ме убеждават в тайната на отношения клиент-адвокат или клиент-нотариус, абсолютно съм убеден, че поне две разузнавания имат достъп до тези показания плюс доказателствата към тях. Което означава пълно компрометиране на националната сигурност, подчерта Кадиев.

Представям си на колко политици, съдии, прокурори, полицаи и т. н. са в несвяст заради откровенията на Цветан Василев, депозирани при двама нотариуси от две различни държави. Нали си представяте как всеки с тази информация може да манипулира най-важните хора в държавата, коментира депутатът.

Тефтерите на Василев са в пъти по-опасни от тефтерите на Златанов. Затова е по-добре да излязат на бял свят сега. Те са доказателства за престъпления по НК, не просто гаранция за нечий живот. Те са краят на българския преход. Необходимата чаша с цианкалий, за да започнем начисто, написа още Георги Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови