Симеонов: В общините на ДПС българите са роби

OFFNews 10 декември 2014 в 18:47 8607 11

Валери Симеонов

В смесените райони, в районите, които са под контрола на ДПС, българите са под робство.

Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов пред bTV.

Не е нормално като влезеш в тези общини, да не можеш да чуеш българска реч. Като отидеш, първо те питат на турски: „Ти кой си?“. Там и в общините се говори на турски, а това има влияние вече и върху обществените поръчки, които се възлагат, подчерта Симеонов.

ДПС е една комерсиална партия, защото си купува гласове. Какво им харесват на ДПС в Монтанско и Видинско? Няма такова нещо, чудеса има само по Коледа. С автобуси ги извозват до областните градове, каза Симеонов.

Новоизлюпената партия ДПС има за цел да смуче от жизнените сили на държавата и за целта в нейните редици има хора от турското разузнаване, коментира съпредседателят на ПФ.

Валери Симеонов обясни, че на среща с правосъдния министър Христо Иванов е обсъдено предложение за създаване на смесена комисия, в която да се включат представители на Министерството на правосъдието, на МВР и на прокуратурата, за да се направят законодателни промени за наказанията на извършителите на битови кражби.

Циганската престъпност няма да остане ненаказана, подчерта той.

По повод възможното назначаване на Иво Антонов за зам.-министър на отбраната и информацията за това, че е почитател на Третия райх, Симеонов коментира, че всеки има залитания в младежките си години.

На въпрос за възможните кандидати за председател на комисията за култура и медии в парламента Симеонов отговори, че въпросът не е актуален и подчерта, че все още се обсъждат различни варианти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!