Светлин Танчев: Бил съм в СДС, НДСВ, ГЕРБ и ББЦ

ОFFNews 07 май 2015 в 18:03 14540 15

Светлин Танчев.
Светлин Танчев.

Бившият депутат на "България без цензура" на Николай Бареков - Светлин Танчев, заяви пред БНТ, че е бил от СДС, НДСВ, ГЕРБ и ББЦ, като в това няма нищо лошо, тъй като всеки човек, търсещ промяна в България, е гласувал за няколко различни партии.

Накрая Танчев се убедил, че трябва да се работи по друг начин, което довело до това да създаде заедно с други свои колеги от парламентарната група на БДЦ - Движение "Бъдеще и развитие за България", което скоро ще прерасне в партия.

Той заяви, че БРБ ще търси коалиция за местните избори с различни извънпарламентарни партии, които са читави и имат адекватна ценностна система.

Според депутата пред него седи избора или да емигрира, или да вземе по-решителни действия. Той се надява, че няма да предизвика отмъстителността на сериозните политически лидери, които е предизвикал чрез създаването на БРБ.

Танчев е скромен в политическите си очаквания и не смята да стане премиер още догодина, като успехите ще бъдат достигнати чрез усилена и плавна работа във времето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!