Реформаторският блок ще има кандидати за кметове и съветници в цялата страна

Ивайло Анев 29 януари 2015 в 12:50 3598 2

Съпредседателят на ПГ на Реформаторите Найден Зеленогорски

Реформаторският блок ще издигне свои кандидати за кметове и общински съветници навсякъде в страната за вота тази есен.

Това коментира пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на ПГ на Реформаторите Найден Зеленогорски.

"На някои места може да имаме и съвместни кандидати с десни и дясно-центристки партии", допълни Зеленогорски като добави, че не са изключени и партньорства с формации с дясно-център и с патриотичен профил и извън парламента.

"В София РБ има доверието на над 100 хиляди души и категорично ще издигнем кандидат за кмет на столицата и за общински съветници", обяви съпредседателят на Парламентарната група на РБ и добави, че това е надделяващото мнение в Блока.

По думите му реформаторите са насочили вниманието си към първите 7 по големина общини, където, въпреки доминирането на ГЕРБ, ще положат максимални усилия да разширят политическия си пробив и да променят статуквото. 

Той каза, че Блокът ще разчита не само на партийни кандидатури, но и на граждански кандидати и на личности с широко доверие, качества, опит и добро име в съответните градове.

Зеленогорски бе категоричен, че за организацията на изборите и при излъчването на кандидатурите Реформаторският блок ще държи баланса между партийните структури и ядра, които са много важни, но и на личности с обществено доверие, поради мажоритарния характер на местния вот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!