Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Местан: ДПС ще намери формулата за стабилно управление

OFFNews 20 август 2014 в 11:35 2821 5

Лютви Местан

Време е за спокойно и отговорно управление. Гласът на ДПС на тези избори ще е глас за национално съгласие, за да намерим формулата на политическата стабилност.

Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан, след като регистрира партията в ЦИК за участие на предстоящите избори в последния ден за регистрация.

Aми ако и след следващи избори българските граждани не отредят никому самостоятелно мнозинство и зададат патова ситуация, подобна тази от 12 май, какво ще правим? Ще уморим избирателя с избори до дупка, коментира Местан.

Какъвто и да е резултатът от изборната битка, то трябва да се намери формула за стабилно управление. Всички са уморени от самоцелна конфронтация, от честа смяна на правителства, а страната се нуждае от политическо спокойствие, категоричен е Местан.

По думите на лидера на ДПС партията не си поставя за цел са е втора, трета или четвърта на изборите, а да се бори да спечели подкрепа за платформата си от страна на избирателите.

Листите на ДПС ще бъдат представени до края на седмицата, посочи Местан, като допълни, че ДПС ще води спокойна, толерантна и градивна предизборна кампания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!