Кунева: Никой в РБ не се сърди, че не беше избран лидер в неделя

OFFNews 16 септември 2014 в 20:30 4704 12

Нито един от лидерите на партиите в РБ не се сърди, че не беше избран председател на блока в неделя. Между 5 септември, когато се регистрирахме и бяха готови листитe, и 14 септември имаше 10 дни. За времето, което имаме, ние не правим избори помежду си, ние правим така, че голяма част от българите да изберат нас. Затова не се конкурираме помежду си.

Това заяви пред bTV Меглена Кунева - лидер на "Движение България на гражданите" и водач на листата на РБ в 25-ти МИР в София. 

Тя обаче е категорична, че РБ ще се превърне в единна партия след вота.

Ще има избор, но в момента, в който спечелим най-важния. Ние всички разбираме необходимостта от това да се представим по най-добрия възможен начин на изборите, категорична е Кунева.

Ние сме в остра конкуренция с ГЕРБ, защото делим едно и също пространство – делим хора, които няма да гласуват за БСП и ДПС и които търсят спасение за себе си и за страната през дясноцентристка партия, заяви лидерът на "Движение България на гражданите".

Аз съм политик с опит и държа на този опит. Ако не бях начело на листата на РБ на европейските избори, щяхме да имаме по-малък резултат, отбеляза Кунева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!