"Засегнати сме от европееца Дол - преразказва глупости, написани от 60 циганина"

OFFNews 30 октомври 2014 в 20:15 11578 9

Валери Симеонов

"Засегнати сме от поведението на европееца Дол, който не си е направил труда да се запознае с нашата програма и просто преразказва едни глупости, който са му написали 60 циганина в една петиция".

Това коментира съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод работното посещение в София на лидерa на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол.

„Не сме особено доволни от поведението на господин Борисов, който не прояви достойнство на един доскорошен министър-председател и да му каже: Ти нямаш право да се бъркаш в това с кой ще правим преговори", коментира Симеонов, цитиран от "Фокус".

Тяхна си работа, това остава на тяхната си съвест. Ние си оставаме същите, обяви Симеонов.

„Изразихме нашето недоволство от лидера на ГЕРБ, на който много малко му трябваше да промени отношението си към нашата програма, която предварително бяхме съгласували”, подчерта съпредседателят на НФСБ.

„Готови сме на отстъпки, защото виждаме, че другите страни са готови на отстъпки”, каза Симеонов по повод на бъдещите преговори с ГЕРБ.

По-рано днес стана ясно, че новото правителство вероятно ще е 2-партийно- на ГЕРБ и РБ, с мнозинство в парламента, скрепено с писмено споразумение. Очаква се споразумението да бъде подписано и от ПФ, но те ще окажат само парламентарна подкрепа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!