Ген. Атанасов: Прокуратурата изпълнява политически поръчки

OFFNews 30 януари 2015 в 09:02 4901 3

Очаквах Цветан Цветанов да бъде оправдан. Беше ясно, че това е скалъпена история, чиято цел е политическа разправа.

Това заяви пред Нова телевизия депутатът от Реформаторския блок ген. Атанас Атанасов по повод оправдателната присъда за делото за подслушване.

Подобно беше положението преди 10 години с делото срещу Филчев. Това са едни и същи методи за разправа с политическия противник, организирани от бившите специални служби на комунистическия режим и употребени чрез политическите им представители. Прокуратурата изпълнява политически поръчки, коментира ген. Атанасов.

Станишев занесе този сигнал в прокуратурата, а самият сигнал беше написан на „Позитано“ с помощта на хора, които бяха издигнати по време на тяхното управление след това, допълни той.

По повод избора на Лозан Панов за председател на ВКС ген. Атанасов обясни, че от Реформаторския блок ще поискат от президента да не подписва указа за назначаването му, тъй като не е спазено законодателството при избора.

Конституцията е погазена, тъй като беше гласувано не с хартиени бюлетини, а електронно. Самият Панов призова колегите си да гласуват с бюлетини, посочи ген. Атанасов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!