Бареков към социолозите: Мерете ГМО-то на Христо Ковачки

Ива Оприкова 20 април 2015 в 21:55 5219 12

Снимка БГНЕС

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков е крайно недоволен от последните социологически проучвания на "Алфа рисърч", които прогнозират, че с подкрепата от 1% партията му на практика изчезва.

Гневен евродепутатът тълкува в социалната мрежа Фейсбук изследванията на агенцията и препоръча социолозите й да мерят "ГМО-то на Христо Ковачки, който привлече на заплата бившия телевизионен водещ Росен Петров и продажника от НДСВ и ББЦ Стефан Кенов, ведно с родата си".

Ето и пълния текст на статуса на партийния лидер: 

По БТВ и по Нова Телевизия продължават да говорят за партията на Николай Бареков, защото Росен Петров, Стефан Кенов, Борислав Иглев, Георги Ковачев и другите ограбиха избирателите си, продадоха се за жълти стотинки на „незнайни” господари и се скриха като мишки в дебрите на Народно събрание, докато аз стоя и се червя заради интерпретациите на социолозите.

Миналата година по това време пак имахме един процент, а няколко месеца по-късно минахме резултата на сегашното БСП и сега пак ще го направим! За два вота моята партия получи общо 17% доверие, злобни, гадни атаки и никаква власт за сметка на задкулисни проектчета като Реформаторския блок и Патриотичния фронт.

Странно защо социолозите не мерят ГМО-то на Христо Ковачки, който привлече на заплата бившия телевизионен водещ Росен Петров и продажника от НДСВ и ББЦ Стефан Кенов, ведно с родата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!