Бареков: Помогнете ми да взема повече гласове от ДПС

OFFNews 23 август 2014 в 12:53 6404 17

Николай Бареков

Не ме пращайте в парламента с по-малко хора отколкото ДПС, примоли се лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков на среща с членове и симпатизанти на формацията в Петрич.

Той призова хората да не си дават гласовете за малки партии, защото всеки глас, даден извън ББЦ за малка партиябил вот, който се преразпределя в кошницата на ДПС и ГЕРБ

"Нека сме единни и заедно, за да постигнем резултата, който очакваме. Трябва да удвоим нашите 250 хил. гласа и да ги направим половин милион. Това вече е нещо незаобиколимо и ще е край на ДПС и край на БСП", призова лидерът на ББЦ.

Той обясни още, че не го свърта в Брюксел и предпочитал тежките изпитания в България. Бареков виждал много хора, които искат промяна и една нова партия, която да сложи край на гаврата, която е принуден да търпи народа.

"Какво направиха БСП, ДПС и ГЕРБ за българския народ. Да сте чули някой от тях да говори за хората – не! Те говорят за магистрали и за митници, защото там се краде. Борисов иска да се върне във властта през задния вход с помощта на ДПС, но ББЦ ще им развали сметките", предупреди Бареков.

"Не може да бъдат избирани от вас, а после да стават най-богатите българи. Не съм съгласен да гласувате за хора, които да стават после милиардери. ГЕРБ и ДПС се прегърнаха, защото видяха, че се задава една голяма опасност и това сме ние. А какво направиха БСП – една година замитаха следите на Борисов, кражбите продължиха и се продадоха на ДПС. ББЦ, която ще влезе в българския парламент, ще определи какво управление заслужава България и каква да е съдбата на онези, които досега ни управляваха", попита лидерът на ББЦ.

Николай Бареков обяви, че е бил "брутално" излъган от т. нар. войводи (ВМРО), добави той.

"Не може да предаваш партньорите си, особено, когато те хвърлят в най-тежката битка. Не е нормално когато ДПС гръмне с първата медийна пушка, ти да избягаш. При нас сега са хората от ЛИДЕР и те ще ни помогнат, а те могат много. В коалицията имаме една цел – развитие на българската икономика. Ако в следващите години не разкрием 1 млн. работни места, губим младото поколение", каза още Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!