Бареков: Берковица трепери от Фидософа, Борисов – от мен

ОFFNews 20 август 2014 в 21:29 5376 13

"Страхът ще го лекуваме на 5-ти октомври с бюлетини, друго лекарство няма. Знайте, че както вие се страхувате от кметицата си и от Фидосова, така Борисов се страхува от мен", заяви Николай Бареков в Берковица днес, след като граждани му се оплакали, че се страхуват от Фидосова и ГЕРБ.

Бареков направи разкритието, че "Искра Фидосова и Делян Пеевски са заедно", а фирмите, които изсичат горите, са собственост на ГЕРБ и ДПС.

Той продължи да разкрива тайните планове на ГЕРБ, като каза, че Борисов ще "изтегли 5-6 милиарда с помощта на ДПС", които ще бъдат изхарчени уж за обществени поръчки, а всъщност да влязат в джоба му. Крайната цел на Бойко Борисов според Бареков била през 2016 г. герберът да стане президент на страната.

Бареков сравни България с летящ в пропастта асансьор, като напомни, че хората целенасочено биват отвращавани от политиката, за да се откажат от правото си на глас и старите партии да си правят каквото си искат.

В момента няма партия, която да работи за себе си, защото на всички мисията им е да спрат ББЦ, посочи пред местните хора председателят на "Евромайки" Калина Крумова.

„Яне Янев си свали маската. Той обяви, че ГЕРБ трябва да управлява. В тази държава всеки може да бъде обруган, когато Яне се появи с една папка. Всъщност няма такъв герой. Той е една кукла на конци на Борисов", категоричен бе председателят на „България без цензура".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!