Ако аз бях министър, Лазаров и шеф на РПУ нямаше да стане

OFFNews 21 декември 2014 в 11:50 4191 9

Ако аз бях министър Светослав Лазаров нямаше да е шеф на РПУ даже, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.

В предаването "На светло" на Нова телевизия той коментира с Люба Кулезич оплакванията на главния секретар на МВР, че се готви промяна в закона, с която Лазаров да бъде отстранен от поста.

По повод Лазаров той каза още: "В Лясковец има загуба на добър професионалист. Истината по този случай още не се знае, а трябва да се знае. Спомнете си и кокаиновата аферата с Орлин Алексиев. Какво излезе от нея - кръгла нула!"

Тази година беше трудна, но пък тя е и годината на истината. Имам предвид изплуването на истината за задкулисието, заяви още Цветанов.  И продължи: "За първи път има 8 партии в парламента и решаваме сложно уравнение. Сега имаме някакво напрежение в коалицията, но според мен то дава гаранция за успех. Засилваме нашите комуникации и в Брюксел, и в Германия. Това пък показва доверие. По въпроса за КТБ обаче не бих могъл да кажа публично как тече разследването, но съм притеснен. Но това е работа на компетентните органи".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!