Съседи изхвърлиха мъж през прозореца, борят се за живота му 3 часа

OFFNews 06 юли 2015 в 09:01 23720 11

Снимка Нова телевизия

33-годишният Жан Тодоров твърди, че е зверски пребит от съседите си в столичния квартал „Люлин” в събота вечерта.

В събота семейството празнувало рожден ден на по-малкото си дете. Около 21:30 часа Жан отишъл да изпрати последните гости до паркинга. 15 минути по-късно се върнал, облян в кръв. 

„Просто минах покрай тях, вратата на автомобила им беше отворена и по-трудно се минаваше, притворих я съвсем леко и, докато чаках асансьора дойдоха. Единият влезе с мен в асансьора, удари ме няколко пъти. На етажа, на който аз живея, се опитах да повикам съседи за помощ, но той понеже физически е доста по-голям от мен, просто ме бутна по стълбите. Блъскаше ме и накрая ме бутна във витрината на вратата”, споделя Тодоров пред Нова телевизия. 

Жан е откаран в болница, където повече от 3 часа лекарите се борили са живота му. В момента той е в безпомощно състояние в „Пирогов”, но без опасност за живота.

„Имам прерязване на жилите, засегната артерия, доста охлузвания, порезни рани по ръката и гърба… Много кръв изтече”, споделя потърпевшият.

Съпругата му Анна Тодорова допълва, че според лекарите, ако Жан е бил откаран в болница 10 минути по-късно, това щяло да бъде фатално.

Двамата нападатели – баща и син, са задържани за 24 часа. Те твърдят, че Жан бил пиян и се заяждал с тях. Според майката на единия арестуван и съпруга на другия – Емилия Христова, синът й също е ранен, защото Жан го ударил с бутилка по главата, след което сам прерязал вените си.

От полицията отказват коментар, защото „такива инциденти се случват всеки ден”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews