Син уби родителите си с брадва в Бургаско

ОFFNews 23 май 2015 в 09:36 7874 5

Полицията в Поморие се е отзовала на сигнал в 21:40 часа вечерта в петък, в село Горица, област Бургас, за мъж нанесъл удари с брадва на друг човек, лежащ на асфалта, след което избягал, съобщиха от областната дирекция на МВР-Бургас.

При пристигането си властите са намерили върху пътя да лежи труп на жена с дълбоки рани по главата, а в близост до нея в тревата до платното - труп на мъж с аналогични наранявания. Телата са на 57-годишния П.А. и съпругата му – А.А. на 49 години, и двамата живеещи на ул. „Младост” № 9 в селото, където е станала трагедията.

Констатирано е, че те са убити от сина си – В.А., 33-годишен, живеещ заедно с родителите си на същия адрес. Той е бил задържан за 24 часа.

По данни на съседи, същият бил психически нестабилен. Днес ще се извърши проверка в Центъра за психическо здраве за наличие на официална регистрация на убиеца.

Извършен е оглед на местопроизшествието от служители на сектор „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, служители от Районно управление – Поморие и съдебен лекар. Намерена и иззета е брадвата, с която е извършено двойното убийство.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови