Роми пребиха училищна портиерка, детето им си разбило носа и не им казали

OFFNews 31 октомври 2014 в 10:50 12030 23

Кадри от охранителните камери, които засичат нападението над училищната портиерка

Семейство от оряховското село Остров (Врачанско) пребиха училищната портиерка, защото детето им си разбило носа, а от училището не им казали и не са повикали линейка, съобщава bTV.

Цялата история на падането на детето и нападението над портиерката е заснето на охранителните камери.

Инцидентът станал в края на септември, когато малко преди училищният автобус да откара учениците по домовете им, първокласникът Зоран (на снимката в дясно) бил на спортната площадка.

Братовчед на момчето го качил на футболната врата, която децата често използват като лост, но го залюлял твърде силно и Зоран паднал.

"Спрях кръвотечението, почистих детето и го пуснах съвсем адекватно, има камери, може да видите в какво състояние детето си е тръгнало", обясни медицинската сестра в училището Теодора Тодорова.

"Имам оплакване защо детето ми, кога е паднало, не са извикали медицинска помощ, и защо не са ни уведомили, и сами решават, че детето е добре и го пускат да си тръгне и детето ни пада в ръцете ни вкъщи и те не вярват", пита майката Евгения Борисова.

На другия ден, афектирани, близките идват в училището и пребиват портиерката.

Регионалният инспекторат по образование тепърва ще преценява дали персоналът е реагирал адекватно. Междувременно двама от педагозите се канят да напускат, тъй като родителите за най-малкото нещо им търсят сметка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!